Ποιοι είμαστε

Citadelle

Η Citadelle Real Estate δημιουργήθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αξιοποίησης, εκτίμησης και διαχείρισης ακινήτων Real Estate. Πρωτοποριακή, σύγχρονη και δυναμική με νέα αντίληψη στον χώρο των ακινήτων.

Με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της η Citadelle Real Estate αναλαμβάνει τη μελέτη και διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την εκτίμηση, επιλογή, την απόκτηση, τη χρηματοδότηση, την πώληση η ακόμα και την ανάθεση ανέγερσης ενός ακινήτου εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

 

 

 

 

Ελάτε λοιπόν μαζί μας για να σας καλωσορίσουμε στο νέο σας σπίτι!!

Με εκτίμηση,
Νίκος Μίχος
Μεσίτης – Εκτιμητής Ακινήτων

Μέλλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών – Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ) 2023
Μέλλος της Ευρωπαικής Ένωσης Μεσιτών CEPI 2023

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 150205003000

      

Νίκος Μίχος

Μεσίτης - Εκτιμητής Ακινήτων

Μεσίτης - Εκτιμητής Ακινήτων

Υπηρεσίες

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για την αναζήτηση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μέσα από τα εκατοντάδες ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας οι επενδυτικές ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία των ακινήτων μας θα καλύψουν με βεβαιότητα τις ανάγκες σας.

Αγοραπωλησίες - Εκμισθώσεις ακινήτων

Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για την διευθέτηση και λήψη των επενδυτικών σας αποφάσεων. Αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που πληρούν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων αναζήτησης που θέτετε ή να προωθήσουμε προς πώληση-εκμίσθωση το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Στοχεύουμε:

Στην εξασφάλιση των αποδοτικότερων και αποτελεσματικότερων όρων αγοράς. Στην ρεαλιστική απόδοση των αναγκών και των απαιτήσεων σας. Στην χρηματοοικονομική σας διευκόλυνση μέσω της εξασφάλισης δανείων. Στην ειλικρινή και καλοπροαίρετη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων. Στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση του προς πώληση-εκμίσθωση ακινήτου σας.

Εκτίμηση αξίας και αξιολόγηση

Τα στελέχη μας και το δίκτυο συμβούλων - συνεργατών της εταιρείας μας αποτελούν τους κατάλληλους εκτιμητές της αξίας και της αξιολόγησης για τον σχεδιασμό της πώλησης - εκμίσθωσης του ακινήτου σας.

Εργασίες ανακατασκευής/ανακαίνισης/διακόσμησης

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση εργασιών ανακατασκευής - ανακαίνισης - διακόσμησης διαμερισμάτων, μεζονετών, εξοχικών κατοικιών, κήπων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Με κατάλληλο δίκτυο επαγγελματιών του χώρου της δόμησης - διακόσμησης εξυπηρετούμε πλήρως τη διαμόρφωση του χώρου σας.

Compare listings

Compare
Μετάβαση στο περιεχόμενο