Κάνε καριέρα στη Citadelle Real Estate

Γίνε συνεργάτης μας

Θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με την Ακίνητη Περιουσία;

Άρπαξε την ευκαιρία και έλα μαζί μας στη Citadelle Real Estate ως Σύμβουλος Ακινήτων!!

Διαμορφώνουμε Συνθήκες Προσαρμογής & Ενεργούς Υποστήριξης για το Μέλλον της Εργασίας του Σύμβουλου Ακινήτων.

Τι ζητάμε:

Ανθρώπους ΧΩΡΙΣ ή ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ως Σύμβουλος Ακινήτων,

Με εξαιρετική Επικοινωνία, Ευγένεια και προσεγμένη Εμφάνιση,

Με Επιχειρηματικό Πνεύμα και Φιλοδοξίες,

Με μεταφορικό μέσο (Αυτοκίνητο ή Μηχανή).

Παροχές:

ΑΝΩΤΑΤΕΣ προμήθειες  

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ Ανάθεσης και Διαχείριση ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και Συνεχή επιμόρφωση

MARKETING για τη μέγιστη Προβολή Ακινήτων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Αιχμής για την βελτιστοποίηση της εργασίας σας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σε κάθε Στάδιο της εργασίας σας

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ Ενεργό και ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ Ακινήτων

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στο ωράριο εργασίας

ΑΨΟΓΟ Επαγγελματικό περιβάλλον

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στη Λήψη Αποφάσεων με Σεβασμό

ΕΞΟΔΑ Διεκπεραίωσης και Marketing

Στείλτε το βιογραφικό σας στο info@citadelle.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα!

Οι συνεργάτες – σύμβουλοι ακινήτων της Citadelle Real Estate είναι ανεξάρτητοι ελεύθεροι επαγγελματίες. Ωστόσο δεν ενεργούν μόνοι τους. Με συνεχή υποστήριξη, καθοδήγηση και εκπαίδευση, αναπτύσσουν αυτόνομα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ως σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας, στο πλαίσιο του γραφείου που ανήκουν.

Οι συνεργάτες – σύμβουλοι ακινήτων της Citadelle Real Estate δεν εργάζονται ως υπάλληλοι. Η εργασία στο μεσιτικό γραφείο της Citadelle Real Estate είναι ευχάριστη και δημιουργική για αυτούς καθώς οι ίδιοι καθορίζουν το ωράριο εργασίας τους και πόσο ψηλά θα φτάσουν. Η εργασία με την Citadelle Real Estate τους δίνει την ευκαιρία για προσωπική καταξίωση ανάμεσα στους ικανότερους επαγγελματίες στον μεσιτικό τομέα και τη δυνατότητα εξέλιξης και επίτευξης υψηλών επαγγελματικών στόχων και αποδοχών.

Οι συνεργάτες – σύμβουλοι ακινήτων της Citadelle Real Estate καθορίζουν οι ίδιοι τα έσοδα τους. Οι συνεργάτες της Citadelle Real Estate απολαμβάνουν τις υψηλότερες προμήθειες της αγοράς, στον κτηματομεσιτικό κλάδο, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιτύχουν ένα πολύ υψηλό εισόδημα σε μικρό χρονικό διάστημα, με μηδενικό κόστος και ρίσκο.

Για να γίνεις σύμβουλος ακινήτων – συνεργάτης της Citadelle Real Estate δεν χρειάζεται να κατέχεις ιδιαίτερες γνώσεις. Σου παρέχουμε την απαραίτητη εκπαίδευση και τα πιο προηγμένα εργαλεία, ώστε η επιτυχία σου να είναι εγγυημένη. Όλοι οι υποψήφιοι συνεργάτες για να γίνουν μέλος της ομάδας μας, εκπαιδεύονται από την CITADELLE.

Αν θα θέλατε μια καριέρα που σας επιτρέπει να εργάζεστε με άξιους ανθρώπους, μια καριέρα που σας δίνει την ευκαιρία να είστε αφεντικό του εαυτού σας και φυσικά να σας ανταμείβει για τις προσπάθειές σας, είστε κατάλληλος για να γίνεται μέλος της ομάδας μας. Μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην ακίνητη περιουσία απαιτεί σκληρή δουλειά. Οι πωλήσεις ακινήτων είναι εξαιρετικά απαιτητικές και η προσωπική δέσμευση για την τελειότητα είναι απαραίτητη. Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι γεμάτος με αμέτρητες συναρπαστικές στιγμές και πρέπει να είστε έτοιμοι να επενδύσετε χρόνο σε μια δια βίου μάθηση.

Είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να αρχίσεις.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας Σήμερα!

Compare listings

Compare
Μετάβαση στο περιεχόμενο